Access

You are not currently logged in.

Access your personal account or get JSTOR access through your library or other institution:

login

Log in to your personal account or through your institution.

If you need an accessible version of this item please contact JSTOR User Support

The Design for the "Berceau" Room at Seehof

Burkard von Roda and Russell Stockman
Metropolitan Museum Journal
Vol. 25 (1990), pp. 161-168
DOI: 10.2307/1512897
Stable URL: http://www.jstor.org/stable/1512897
Page Count: 8
  • Get Access
  • Read Online (Free)
  • Download ($14.00)
  • Cite this Item
If you need an accessible version of this item please contact JSTOR User Support
The Design for the "Berceau" Room at Seehof
Preview not available

Page Thumbnails

  • Thumbnail: Page 
161
    161
  • Thumbnail: Page 
162
    162
  • Thumbnail: Page 
163
    163
  • Thumbnail: Page 
164
    164
  • Thumbnail: Page 
165
    165
  • Thumbnail: Page 
166
    166
  • Thumbnail: Page 
167
    167
  • Thumbnail: Page 
168
    168