Access

You are not currently logged in.

Access JSTOR through your library or other institution:

login

Log in through your institution.

If You Use a Screen Reader

This content is available through Read Online (Free) program, which relies on page scans. Since scans are not currently available to screen readers, please contact JSTOR User Support for access. We'll provide a PDF copy for your screen reader.
Journal Article

SANTA FE II: UNA POLÌTICA DE DOMINI PER AL PRÒXIM DECENNI

Enric Crusat de Abaria
DCIDOB
No. 27 (ABRIL 1989), pp. 18-19
Published by: CIDOB
Stable URL: http://www.jstor.org/stable/40598037
Page Count: 2
  • Read Online (Free)
  • Subscribe ($19.50)
  • Add to My Lists
  • Cite this Item
Since scans are not currently available to screen readers, please contact JSTOR User Support for access. We'll provide a PDF copy for your screen reader.
Preview not available
Preview not available

Abstract

A deu anys de distancia de l'informe de Santa FE I, el grup d'intel-lectuals que formen part del comité Santa Fe II han redactat un nou informe que té corn a finalitat aconsellar i recomanar una estrategia a seguir per l'America Ilatina dels anys noranta; un document que segueix la mateixa tendencia que l'anterior i que ha estat redactat pels mateixos que ho feren vuitanta; els resultats de segur que els començarem a veure desenvolupats durant la presidencia d'en George Bush; l'interés es aquest. A l'inici de l'etapa presidencial d'en Ronald Reagan foren fetes d'altres recomanaclons, algunes de les quais es posaren en práctica i determinaren en certa mesura la politica dels darrers anys practicada pels Estats Units. S'obre una nova etapa, no gaire diferent pel que es desprèn del darrer document.

Page Thumbnails

  • Thumbnail: Page 
18
    18
  • Thumbnail: Page 
19
    19